Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí pečeně písecká

fotka Hovězí pečeně písecká
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Hovězí pečeně písecká:

750 g hovězího zadního  | 50 g slaniny  |  sůl  |  pepř  | 300 g cibule  | 150 g tuku  | 1000 ml masového vývaru  | 100 g hladké mouky  | 30 g sardelové pasty

Postup přípravy receptu Hovězí pečeně písecká:

Maso protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na plátky, částečně na tuku osmahneme a přidáme maso, v základu krátce opečeme a zalijeme vývarem. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Během pečení maso obracíme, přeléváme a doléváme teplým vývarem. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, rozředíme vývarem, dobře rozmícháme, přidáme sardelovou pastu a povaříme. Šťávu cedíme přes hustý cedník, dochucujeme solí a znovu krátce provařujeme.


Fotky receptu Hovězí pečeně písecká:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí pečeně písecká
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles