Postup přípravy receptu Hovězí pětí vůní:
Předem namočíme do vody mandarinkovou kůru, aby trochu změkla. Potom ji nadrobno nakrájíme, dáme do mísy a přidáme k ní zázvor, kmín a pomerančovou šťávu. Hovězí maso částečně ztuhlé z chladničky nakrájíme na nudličky velikosti zápalek. Přidáme do mísy, osolíme, přimícháme 1 lžíci oleje, cukr, Glutasol, pepř, škrob, víno a dobře promícháme. V hluboké pánvi rozpálíme olej a maso prudce opečeme. Vyjmeme je, necháme okapat a dáme stranou na teplo. Do stejné pánve vložíme připravenou mandarinkovou směs a kuřecí vývar. Fazolové klíčky, které jsme dobře očistili, ve zvláštním kastrolku asi 5 minut na olej osmažíme. Potom vše smícháme na jedné pánvi a prohřejeme. Hovězí pěti vůní podáváme s bramborovými hranolky.