Použité suroviny receptu Hovězí polévka s červenou řepou:
600 g hovězího masa
| 1000 g červené řepy
| 75 g másla
| 2-3 lžíce hladké mouky
| sůl
| pepře
| petrželka
| 1 a 1/2 litru vody
Postup přípravy receptu Hovězí polévka s červenou řepou:
Hovězí vývar scedíme a maso pokrájíme na porce. Na nudličky pokrájenou červenou řepu dusíme s máslem do měkka; občas podlijeme vývarem a zamícháme, aby se řepa nepřipálila. Připravíme do zlatova osmahnutou jíšku, rozmícháme trochou vývaru a prolisujeme do polévky. Přidáme dušenou červenou řepu, porce masa, dochutíme solí a pepřem a ještě asi 10 minut vaříme. Před podáním posypeme usekanou petrželkou.
Fotky receptu Hovězí polévka s červenou řepou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!