Použité suroviny receptu Hovězí polévka s lančmítem:
1800 ml masového vývaru
| 200 g porku
| 100 g mrkve
| 300 g steril. fazolových lusků bez nálevu
| 5 vajec
| 500 g lančmítu
| 80 ml dezertního vína
| 20 g glutasolu
| 20 g čili koření
| 20 g kari koření
Postup přípravy receptu Hovězí polévka s lančmítem:
Do masového vývaru dáme nakrájený pórek, kostičky mrkve a kousky lusků. Vše společně uvaříme doměkka. Pak zašleháme vejce a drobně krájený lančmít. Polévku dochutíme glutasolem, dezertním vínem, čili kořením, kari kořením, solí a krátce povaříme. Při podávání zdobíme na talíři drobně sekanou petrželkou.
Fotky receptu Hovězí polévka s lančmítem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!