Postup přípravy receptu Hovězí steak s americkým bramborem:
Nakrájené steaky obalíme v barevném pepři a naložíme na několik hodin do olivového oleje s česnekem, trochou soli, rozmarýnem a nadrobno pokrájenou zelenou petrželkou. Uleželé maso opečeme na grilu dorůžova (grilujeme zhruba 10 minut).
Brambory pečlivě očistíme a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Naskládáme je do pekáčku nebo na gril a pečeme asi 40 minut. Mezitím rozmícháme kysanou smetanu, jogurt, lučinu a strouhaný křen. Podle chuti osolíme a opepříme. Upečené brambory rozbalíme, nakrojíme na čtyři díly a zalijeme dresinkem. Na závěr posypeme pažitkou.
Fotky receptu Hovězí steak s americkým bramborem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!