Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 12.09. 2025
Dnes má svátek Marie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hovězí tokáň na majoránce

fotka Hovězí tokáň na majoránce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Hovězí tokáň na majoránce:

1/2 kg hovězího masa  | 50 g slaniny  | 1 ks cibule  | 2 dl bílého vína  | 2 dl kysané smetany  | lžíce majoránky  | trochu pepře  | stroužek česneku  | trochu soli

Postup přípravy receptu Hovězí tokáň na majoránce:

Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky a pak na proužky. Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na rozškvařené slanině, přidáme koření a maso a opečeme ze všech stran. Mírně podlijeme vínem smíchaným s vodou a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme utřený česnek. Podléváme vždy, když se tuk odděluje od šťávy. Měkké maso zahustíme smetanou a hovězí tokáň na majoránce ještě chvíli podusíme. Jako příloha se výborně hodí těstoviny nebo noky.



Fotky receptu Hovězí tokáň na majoránce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí tokáň na majoránce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !