Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí v rendlíku

fotka Hovězí v rendlíku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Hovězí v rendlíku:

1-1,5 kg zadního hovězího  | 2 lžíce olivového oleje  | 100 g anglické slaniny  | 1 lžička sušeného tymiánu  | 400 g konzerva sekaných rajčat  | 600 ml bílého vína  |  sůl, pepř  | 4 zralá rajčata  | 4 mrkve  | 3 lžíce černých oliv

Postup přípravy receptu Hovězí v rendlíku:

Předehřejeme troubu na 160°C. Osolené maso opečeme na rozpáleném oleji ve velkém pekáči tak, aby se zatáhlo. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a osmahneme ji doměkka. Přimícháme prolisovaný česnek a tymián, rajčata z konzervy, víno, osolíme a opepříme. Přivedeme k varu.
Kastrol přikrytý pokličkou dáme do předehřáté trouby a dvě hodiny dusíme. Potom vyjmeme, přihodíme čerstvá rajčata, nahrubo nastrouhanou mrkev a olivy a hrnec ještě na hodinu vrátíme do trouby. Maso by pak mělo být úplně měkké.


Fotky receptu Hovězí v rendlíku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí v rendlíku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !