200 g předního hovězího masa
| 30 g hoblinek z tuňáka kacuobuši
| 1 plátek řasy kombu
| 4 plátky oastového chleba
| 1 mrkev
| 50 g lusků mladého hrášku
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Hovězí vývar Panda:
Maso vložíme do studené vody a vaříme asi 1 hodinu. Během vaření sbíráme z povrchu pěnu. Pak maso vyjmeme, přidáme kacuobui a kombu a vývar povaříme ještě 10 minut. Kombu vyjmeme. Chléb mezitím nakrájíme na obdélníky a osmažíme z obou stran v rozehřátém oleji. Osmažený chléb vložíme do misky a zalijeme vývarem, aby polévka sahala do poloviny osmaženého chleba. Mrkev a lusky hrášku předem nakrájíme na velmi jemné nudličky a do každé misky dáme malý kopeček od obou druhů zeleniny.
Fotky receptu Hovězí vývar Panda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!