Použité suroviny receptu Hovězí vývar se žloutkem:
800 ml silného masového vývaru
| 1 svazek bazalky
| 250 g mražené polévkové zeleniny
| několik kapek tabasca
| několik kapek sojové omáčky
| 4 plátky rostbífu
| 4 žloutky
| 100 g parmezánu
Postup přípravy receptu Hovězí vývar se žloutkem:
Lístky omyté a osušené bazalky otrháme a co nejjemněji nakrájíme. Podle návodu připravíme masový vývar z kostky a přisypeme mraženou polévkovou zeleninu. Uvedeme do varu a vaříme asi 5 min. na mírném ohni. Polévku podle potřeby osolíme, opepříme, trochu ochutíme tabascem a sojovou omáčkou. Rostbíf nakrájíme na tenké dlouhé nudličky, které rozdělíme na talíře a zalijeme masovým vývarem. Do každého talíře vložíme po jednom žloutku. Posypeme bazalkou a troškou strouhaného parmazánu.
Fotky receptu Hovězí vývar se žloutkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!