Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Hovězí závitky s anglickou slaninou:
4 ks tenkých hovězích závitků (hovězí zadní nebo roštěnka)
| 4 ks plátky anglické slaniny
| 1 ks cibule
| 20 g sádla
| 1,5 dl vývaru
| 1,5 dl červeného vína
| dle chuti: mletý pepř a sůl
| dle chuti: petrželka
Postup přípravy receptu Hovězí závitky s anglickou slaninou:
Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nadrobno nakrájenou petrželkou a poklademe slaninou. Stočíme je v závitky, upevníme jehlami na závitky.
Opečeme je po všech stranách na rozpáleném sádle a vyndáme. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, postupně zalijeme vývarem, vínem a dusíme pod pokličkou v mírně vyhřáté troubě doměkka.
Šťávu podle potřeby odpaříme.
Fotky receptu Hovězí závitky s anglickou slaninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!