Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hrachová Jachnija

fotka Hrachová Jachnija
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hrachová Jachnija:

500 g čerstvého nebo mraženého hrášku  | 2 cibule  | 2 rajčata nebo 2 lžíce protlaku  |  hladká mouka do zásmažky  |  olej  |  sůl  |  mletá paprika  |  petržel

Postup přípravy receptu Hrachová Jachnija:

Na oleji zasmažíme cibulku, přidáme hladkou mouku a až zrůžoví stáhneme z plotny a rychle zamícháme papriku. Zalijeme vodou a dáme znovu vařit (já dávám 3 vrchovaté lžičky mouky na 2 l vody, musí to mít trochu hustší konzistenci, jako krémová polévka). Přidáme hrášek, povaříme a až je skoro hotový, dodáme rajčátka nakrájená na jemno. Před podáváním můžeme přidat petrželku. Jachnija se vždy u nás jí s čerstvým chlebem.


Fotky receptu Hrachová Jachnija:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrachová Jachnija
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !