Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hrachová polévka s uzeným tofu

fotka Hrachová polévka s uzeným tofu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hrachová polévka s uzeným tofu:

400 g hrášku /zmrazeného/  | 600 ml vývaru ze zeleniny  | 3-5 lžic Créme fraiche  | 8 lístků máty  | 4 cl suchého vermutu  | 400 g tofu  | 1 cibule  | trocha oliv. oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Hrachová polévka s uzeným tofu:

Na troše olivového oleje zpěníme najemno nasekanou cibulku. Podlijeme Noilly Prat, nebo vermutem a zeleninovým vývarem. Chvilku povaříme, pak přidáme zmrzlý hrášek (pokud děláme ze zralého suchého, raději si ho večer namočíme), znova přivedeme k varu a necháme vařit, dokud hrách nezměkne. Osolíme podle potřeby, opepříme, přídáme nasekané lístky máty. Polévku pak mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne krém a přidáme Créme fraiche.
Uzené tofu si nakrájíme na kostičky a zahřejeme ho v polévce.
Polévku podáváme s opečenými krajíčky chleba a ozdobenou lístky máty.


Fotky receptu Hrachová polévka s uzeným tofu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrachová polévka s uzeným tofu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !