Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hrachovec

fotka Hrachovec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Hrachovec:

200 g půleného hrachu  | 100 g krupek  | 1 cibule  | 50 g sádla  | 150-200 g vařeného nebo pečeného vepřového masa  | 2-3 stroužky česneku  | 1/2 lžičky majoránky  | špetka soli  | na vymazání tuk  | na vysypání strouhanka

Postup přípravy receptu Hrachovec:

Propláchnutý a předem namočený hrách zalijeme vodou tak, aby byl potopený, a uvaříme ho doměkka. Krupky propláchneme vodou, doplníme dvojnásobným množstvím vody a také je uvaříme doměkka. Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vmícháme scezený propláchnutý hrách a krupky a nakrájené maso. Směs ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou, osolíme a rozložíme do tukem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy. Pokrm zapékáme ve středně předehřáté troubě asi 30 minut.


Fotky receptu Hrachovec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrachovec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !