Vánočka - nejoblíbenější recepty
Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Květina Vánoc - Vánoční hvězda
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Vánoce
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Hranolky z kapra
Vložil:
Xkachla
Porcí:
4
Doba přípravy:
60 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
4
Použité suroviny receptu Hranolky z kapra:
1 citron | 1 kg kapr | marináda: | 1 lžička sůl | 1 lžička chili | 1/2 lžičky mletý černý pepř | 100 ml voda | 4 stroužky česnek | 5 lžic sójová omáčka | 100 ml mléko | 1/2 balíčku koření na ryby | na obalení: | hladká mouka | 1 lžička mletá pálivá paprika | olej na smažení
Postup přípravy receptu Hranolky z kapra:
Kapra vykostíme, zalijeme citronovou šťávou a necháme chvilku nasát. Potom rozkrájíme na 2 cm velké proužky.
Ve vodě s mlékem rozmícháme koření na ryby, sůl, pepř, sójovou omáčku, chilli a česnek. Vložíme rybí maso a necháme čtyři hodiny marinovat.
Do uzavíratelné nádoby (kelímek od margarínu) dáme mouku smíchanou s paprikou, vložíme po částech kapra, uzavřeme a protřepeme.
Hranolky z kapra smažíme na rozpáleném oleji.
Podáváme se zeleninovým salátem. Vhodnou přílohou je i bramborová kaše.
Fotky receptu Hranolky z kapra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Hranolky z kapra
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Hranolky z kapra
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Estragonový losos s citronem
Brambory nadívané slanečkem
Provensálská bezvousá treska
Rybářský koláč
Kapr na slanině v alobalu
Lososový steak s omáčkou ze sušených švestek
…
Kapr na východní způsob
Studený tuňák
Švédská chuťovka z filé
Pikantní makarony
Protivínský candát na suchohřibech
Těstoviny letem světem
Kapr na víně a česneku
Makrelové zapečené brambory
Chřest s platýsem a řeřichovou omáčkou
Nektarinky s pstruhovým salátem
Marinovaná ryba s římským kmínem
Treska á la alois
Rybí filé s mušličkami
Středomořská rybí pánev
Aktuální soutěže
Krásné VÁNOCE vám přeje Chytrá Žena.
Náš tip
Další tipy
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!