Použité suroviny receptu Hrášková polévka s pestem a rybími krutony:
500 g mraženého hrášku
| 4 středně velké brambory, oloupané a nakrájené na kousky
| 1 l zeleninového vývaru (i z kostky)
| 10 kousků rybích prstů
| 3 lžíce bazalkového pesta
Postup přípravy receptu Hrášková polévka s pestem a rybími krutony:
1 Hrášek a brambory dejte do polévkového hrnce, přilijte vývar, uveďte do varu a zlehka povařte asi deset minut, až brambory změknou. Mezitím opečte rybí prsty podle návodu, aby byly pěkně zlaté. Rozkrájejte je na sousta a udržujte v teple.
2 Třetinu hrášku a brambor vyjměte pomocí děrované naběračky a uchovejte stranou. Zbylou polévku rozmixujte, vmíchejte do ní pesto a zbytek hrášku s bramborami. Prohřejte a pak podávejte v nahřátých miskách, s křupavými rybími krutony.
Fotky receptu Hrášková polévka s pestem a rybími krutony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!