Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hrníčková jogurtová bublanina

fotka Hrníčková jogurtová bublanina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hrníčková jogurtová bublanina:

2 hrníčky bílého jogurtu (lze i ovocné nebo pokud máte jogurtu méně úměrně uberte ze všech ingrediencí)  | 2 hrníčky polohrubé mouky  | 1 hrníček cukru (3/4 hrníčku pokud používáte ovocné jogurty)  | 1 prášek do pečiva  | 2 vejce  | dle chuti: ovoce (čerstvé nebo konzervované)

Postup přípravy receptu Hrníčková jogurtová bublanina:

Všechny ingredience smícháme (já je míchám v robotovi), těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný (moukou, strouhankou nebo strouhaným kokosem) středně velký plech a pečeme na ca 180 °C asi 25 minut. V případě potřeby posypeme po vychladnutí moučkovým cukrem přes sítko.


Fotky receptu Hrníčková jogurtová bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrníčková jogurtová bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !