Použité suroviny receptu Hruškový dezert s pusinkami:
1 hruškový kompot 500 ml
| 150 ml červeného vína
| 1 lžíce želé z černého rybízu
| 3 hřebíčky
| 3 lžíce citronové šťávy
| 8 malých sněhových pusinek
| trochu nastrouhané citronové kůry
Postup přípravy receptu Hruškový dezert s pusinkami:
Hrušky z kompotu nechte okapat a přepůlte je. Vložte do hrnce, přdejte červené víno, 70 ml hruškové šťávy z kompotu, 10 ml vody, želé z černého rybízu, hřebíček a vše krátce povařte. Doplňte citronovou šťávou a vařte 10 minut na velmi nízkou teplotu. Polévku ozdobte pusinkami a posypte citronovou kůrou.
Fotky receptu Hruškový dezert s pusinkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!