Použité suroviny receptu Hruškový karamelový nákyp v pomalém hrnci:
240 ml mouky
| 160 ml cukru
| 1½ lžičky prášku do pečiva
| ½ lžičky mleté skořice
| 1/4 lžičky soli
| 1 špetka mletého hřebíčku
| 120 ml mléka
| 4 středně velké hrušky
| 120 ml pekanových ořechu v plátcích
| 180 ml hňedého cukr
| 60 ml másla nebo margarinu
| 120 ml horké vody
Postup přípravy receptu Hruškový karamelový nákyp v pomalém hrnci:
V míse smíchejte prvních 6 ingrediencí. Vešlehejte do nich mléko až je těsto hladké. Do těsta vmíchejte hrušky a ořechy. Dejte je do pomalého hrnce. V jiné míse smíchejte hňedý cukr, máslo a vodu a nalejte na testo v hrnci. Vařte na LOW 6 hodin až jsou hrušky měkké.
Podávejte s vanilkovou zmrzlinou nebo s ušlehanou smetanou.
Fotky receptu Hruškový karamelový nákyp v pomalém hrnci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!