8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrušky ve vinné pěně

fotka Hrušky ve vinné pěně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 132

Použité suroviny receptu Hrušky ve vinné pěně:

4 hrušky  | 3 lžíce vody  | 1 lžíce cukru  | 1/2 citronu  | 1 hrozen vína  | Pěna:  | 1/4 litru bílého vína  | 2 lžíce vody  | 1 lžíce cukru  | 2 rovné lžičky pudinkového prášku s vanilkovou příchutí  | 1 lžíce mandlí  | 2 žloutky

Postup přípravy receptu Hrušky ve vinné pěně:

Oloupané rozpůlené hrušky zbavíme jádřinců. Připravíme cukerný roztok a hrušky v něm ovaříme a necháme okapat. Do jamky po jádřinci dáme bobulku hroznu a posypeme hrubě rozsekanými oloupanými mandlemi. Do bílého vína přidáme vodu, cukr, žloutky, pudinkový prášek a ve vodní lázni kvedláme do zhoustnutí. Krém rozdělíme na misky, klademe do nich hrušky naplněnou plochou nahoru.


Fotky receptu Hrušky ve vinné pěně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hrušky ve vinné pěně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !