Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Husarská svíčková

fotka Husarská svíčková
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Husarská svíčková:

1 kg hovězí falešná svíčková nebo zadní  | 1 lžička sůl  | 1 lžička mletá sladká paprika  | 200 g anglická slanina - plátky  | 100 g uzená slanina /špek/  | 1 ks cibule  | 100 g máslo  | 500 ml kysaná smetana  | 4 lžíce hladká mouka  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Husarská svíčková:

Omyté a osušené hovězí maso potřeme solí, paprikou, obalíme jej plátky anglické slaniny a ovážeme nití. Takto připravené maso necháme alespoň 30 minut odležet.



Mezitím si na másle osmahneme drobně nakrájenou cibuli a slaninu, vložíme ovázané maso a ze všech stran ho prudce opečeme. Podlijeme troškou vody a v troubě dopečeme doměkka. Podle potřeby podléváme a obracíme.



Měkké maso vyjmeme, odstraníme nit a ostrým nožem naporcujeme na plátky. Do výpeku nalijeme smetanu, do které jsme zamíchali mouku, krátce povaříme, dochutíme a vzniklou omáčkou přelijeme plátky masa na talířích.



Husarská svíčková se podává s houskovým knedlíkem nebo haluškami.


Fotky receptu Husarská svíčková:

Husarská svíčková
Fotky vložil: hanina51 
Hodnocení receptu Husarská svíčková
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !