Použité suroviny receptu Hustá polévka z uzeného žebra:
1 uzené žebro
| 2 vejce
| 80 g krupice
| 2 lžíce vegety
| 150 g zelenin. mražené směsi
| 50 g másla
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Hustá polévka z uzeného žebra:
Uzené žebro omyjeme a dáme uvařit do horké vody. Když je maso měkké, vyjmeme kosti a maso nakrájíme na drobné kousky.
Na másle opražíme zeleninovou směs a rozmixujeme. Do rozmixovaného základu vmícháme krupici a chvíli restujeme. Pak zalijeme vývarem ze žebra a rozmícháme na hustou kaši. Okořeníme, vmícháme kousky uzeného masa a prohřejeme.
Hustou polévku z uzeného žebra odstavíme, vmícháme dvě rozšlehaná vejce a můžeme podávat.
Fotky receptu Hustá polévka z uzeného žebra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!