Použité suroviny receptu Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou:
2-3 stonky hladké petrželky (může být i kudrnka)
| 200g žampiónů
| 2 lžíce oleje
| 1 sáček KNORR Slepičí polévky
| 4 lžíce nastrouhaného sýra (například ementálu)
| 150g zeleninové směsi (hrášek, kukuřice, květák, mrkev) – čerstvá nebo mražená
Postup přípravy receptu Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou:
1. Petrželku omyjeme a osušíme. Jednotlivé lístky otrháme ze stonku a najemno nasekáme.
2. Žampióny očistíme, nakrájíme na plátky a podusíme na rozpáleném oleji. 1 litr vody přivedeme k varu, přidáme KNORR Slepičí polévku. Přidáme směs zeleninky, žampióny a na mírném ohni za občasného míchání vaříme 5 minut.
3. Slepičí polévku rozdělíme na 4 talíře a do každého přidáme 1 vrchovatou lžíci nastrouhaného sýra, který se v horké polévce pěkně roztaví. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.
Fotky receptu Hustá slepičí polévka s jarní zeleninkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!