50 g másla
| 100 g dětské krupičky
| 100 ml polotučného mléka
| 1 lžička mletého kardamonu
| špetka šafránu
| 1 rozmačkaný banán
| 50 g přírodního cukru (mě se nejlépe osvědčil třtinový s melasou)
| 2 lžičky tekutého medu
| 1 zralé mango
Postup přípravy receptu Indický banánový pudink:
V hrnci rozpusťte máslo, přisypte krupičku a pět minut promíchávejte. Pak stáhněte oheň a dejte pozor, aby krupička nezhnědla.
Za stálého míchání přilijte 200 ml vroucí vody. Přidejte mléko, koření, banán a lžičku medu. Vařte na mírném plameni asi tři minuty do zhoustnutí. Dobře promíchejte, rozdělte do misek a ozdobte plátky manga a pokapejte zbylým medem.
Fotky receptu Indický banánový pudink:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!