Postup přípravy receptu Indonéská hovězí polévka:
Maso zabalte do fólie a dejte na hodinu do mrazáku. Pak je vyjměte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Nechte dojít pokojové teploty.
Nudle povařte tři až čtyři minuty ve vroucí vodě, nebo je jenom vroucí vodou zalijte, aby změkly. Sceďte a dejte stranou.
Fazolky a hrášek spařte vroucí vodou nebo minutu povařte, sceďte a propláchněte studenou vodou.
Dejte do mísy spolu s koriandrem, bazalkou a výhonky.
Bujon uveďte v hrnci do varu, nudle velmi rychle propláchněte horkou vodou, oddělte je vidličkou a rozdělte do misek. Zalijte horkým vývarem, přidejte plátky masa a nechte dvě minuty stát (svíčková tím zkřehne, jiné maso ne). Vsypte zeleninu a listy bylinek, dotáhněte chuť limetovou šťávou, rybí nebo sójovou omáčkou a trochou ostré papričkové pasty.