Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Indonéský jehněčí špíz se sezamem

fotka Indonéský jehněčí špíz se sezamem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Indonéský jehněčí špíz se sezamem:

1 lžička cayenský pepř  |  2 ks vejce  | 1/2 svazečku meduňka  | 3 lžíce rajský protlak  | 10 lžic sezamové semínko  |  100 g šalotka  | 4 lžíce citronová šťáva  | 800 g jehněčí maso  | 90 g hladká mouka  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl

Postup přípravy receptu Indonéský jehněčí špíz se sezamem:

Šalotku očistíme a jemně nasekáme. Z citronu vymačkáme šťávu.

Vejce rozšleháme s polovinou citronové šťávy, s protlakem a moukou. Přidáme šalotku, osolíme a opepříme.

Maso čistíme, zbavíme šlach a blanek, nakrájíme na kousky, naložíme do připravené marinády a necháme alespoň 3 hodiny odležet.

Meduňku opláchneme, okapeme a jemně nasekáme. Smetanu promícháme se zbytkem citronové šťávy, solí, pepřem, cayenským pepřem a meduňkou.

Vyjmeme jehněčí maso z marinády, napícháme na špejle, obalíme sezamem a grilujeme z každé strany 4 minuty.

Špízy z jehněčího podáváme s připravenou meduňkovou omáčkou.



Fotky receptu Indonéský jehněčí špíz se sezamem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Indonéský jehněčí špíz se sezamem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !