Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Irská dušenina

fotka Irská dušenina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Irská dušenina:

500 g jehněčího masa bez kostí  | 900 g brambor  | 2 ks velké cibule  | 4 dl vývaru (vody)  | dle chuti: petrželka  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Irská dušenina:

Jehněčí maso zbavíme tuku, nakrájíme na kostky.
Cibuli a brambory nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Do ohnivzdorné misky urovnáme polovinu brambor, na ni maso a cibuli, nahoru zase brambory, vše zalijeme vývarem (vodou) tak, aby byla pokrytá spodní vrstva brambor a vrstva masa. Dusíme pod pokličkou v troubě při teplotě kolem 180 °C asi 2 hodiny, až maso změkne.



Fotky receptu Irská dušenina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Irská dušenina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles