Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.09. 2025
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Istambulský pilaf

fotka Istambulský pilaf
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Istambulský pilaf:

šálek rýže (nejlépe dlouhozrnné)  | 150 g kuřecích prsou  |  máslo  |  kuřecí vývar  | 2 lžíce loupaných mandlí  | 2 lžíce loupaných pistácií  | trošku šafránu  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Istambulský pilaf:

Rýži dobře propláchneme a dáme asi na čtvrt hodiny vařit. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme prsíčka, nakrájená na kostky, a zprudka osmažíme. Pak podlijeme troškou vývaru a dusíme, než se voda vypaří. Na menší pánvičce na másle opražíme mandle a pistácie. Do rýže vmícháme maso i oříšky, přidáme špetku šafránu, opatrně promícháme, podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou ještě asi 15 minut.



Fotky receptu Istambulský pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Istambulský pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles