Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.08. 2025
Dnes má svátek Augustýn
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Istrijská pomazánka

fotka Istrijská pomazánka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Istrijská pomazánka:

100 g měkkého tvarohu  | 3 lžičky sardelové pasty  | 1 lžíce kaparů  | 1 svazek petrželky  | Majonéza:  | 1/4 l oleje  | 2 žloutky  | 1 lžička citr. šťávy  | dle chuti: bílý pepř, sůl a špetička cukru  | 1 lžička hořčice

Postup přípravy receptu Istrijská pomazánka:

Při přípravě majonézy je důležité, aby všechny ingredience měly všechny stejnou pokojovou teplotu (nejlépe z lednice). Žloutky utřeme do hladka s citrónovou šťávou, hořčicí a špetičkou moučkového cukru. Po kapkách vmícháme olej a utřeme do husta. Do hotové majonézy přimícháme sekanou petrželku s pažitkou, sůl a bílý pepř. Kapary jemně usekáme. Do ochucené majonézy vmícháme tvaroh, sekané kapary a sardelovou pastu. Důkladně promícháme a dáme na půl hodiny do ledničky. Dobře vychlazenou pomazánku mažeme na plátky bílého chleba. Ozdobíme sekanou pažitkou nebo natí mladé cibule.



Fotky receptu Istrijská pomazánka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Istrijská pomazánka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !