Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italská pečeně

fotka Italská pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Italská pečeně:

3/4 kg hovězí kýty  | 80 g anglické slaniny  | 60 g tuku (vepřového sádla)  | 1 ks cibule  | 3 kuličky nového koření  | 6 ks rajčat  | 1 ks citrónu  | 4 PL zakysané smetany  |  sůl  |  pepř  |  tymián

Postup přípravy receptu Italská pečeně:

Hovězí maso naklepeme, prošpikujeme slaninou a osolíme. Do připraveného hrnce dáme tuk, nakrájenou na nudličky slaninu, na drobno nakrájenou cibuli, pepř, nové koření, špetku tymiánu a očištěná rajčata. Vše osmažíme do růžova a na vrch položíme připravené maso, přikryjeme pokličkou a za častého podlévání dusíme do měkka. Měkké maso vyndáme a nakrájíme na plátky. Šťávu přecedíme, přidáme několik kapek citrónové šťávy, povaříme. Nakonec přidáme 4 lžíce zakysané smetany a trochou omáčky přelijeme nakrájené plátky masa.


Fotky receptu Italská pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italská pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles