Použité suroviny receptu Italská polévka risi bisi:
50 g rýže parboiled
| 1 ks naťová cibulka
| 200 ml hovězího vývaru
| 50 g mraženého hrášku
| sůl
| pepř
| 1/2 lžičky strouhaného parmazánu
Postup přípravy receptu Italská polévka risi bisi:
Rýži dobře propereme. V kastrole rozpálíme lžíci oleje, na kterém osmahneme cibulku pokrájenou na kostičky a necháme ji zesklovatět. Potom k ní přidáme hrášek, který krátce orestujeme. Směs zalijeme připraveným vývarem a přivedeme k varu. Do vroucího vývaru vsypeme předem propranou rýži a pod pokličkou vaříme asi 20 minut, než rýže změkne. Italskou polévku risi bisi dochutíme solí a pepřem. Nakonec posypeme parmazánem.
Fotky receptu Italská polévka risi bisi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!