Použité suroviny receptu Italská polévka s citrónem a špenátem:
šťáva ze dvou citrónů
| 1/2 lžičky strouhané citrónové kůry
| 1 polévková lžíce italského koření
| 1 polévková lžíce nasekaného česneku
| 1/4 sklenice bílého suchého vína
| 2 kuřecí prsa, uvařená, nakrájená na kostky
| 230 g drobnějších těstovin
| kuřecí vývar
| půl balení mrazeného špenátu
| nastrouhaný sýr podle chuti
Postup přípravy receptu Italská polévka s citrónem a špenátem:
Přivedeme citrónovou šťávu, kůru, kuřecí vývar, česnek a víno k varu. Zvolna pak vaříme 10 minut. Přidáme kuřecí maso, těstoviny, italské koření a vaříme asi 5 minut. Přidáme špenát a vaříme dalších asi 5 minut. Podáváme posypané strouhaným sýrem.
Fotky receptu Italská polévka s citrónem a špenátem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!