Použité suroviny receptu Italská polévka z bílých fazolí:
300 g bílých fazolí
| 2 lístky rozmarýnu
| 1 stroužek česneku
| 50 g slaniny
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| 100 g drobných těstovin
| sůl, mletý čerstvý pepř
| trocha vývaru
| půl lžíce sekané zelené petrželky
Postup přípravy receptu Italská polévka z bílých fazolí:
Den předem namočené fazole uvaříme doměkka s rozsekanými lístky rozmarýnu, stroužkem česneku a propasírujeme přes síto. V hrnci osmahneme drobně pokrájenou slaninu, přidáme propasírované fazolky a troškou vody rozředěný rajčatový protlak. Polévku rozředíme ještě vývarem, vložíme uvařené těstoviny, okořeníme, posypeme sekanou zelenou petrželkou a podáváme.
Fotky receptu Italská polévka z bílých fazolí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!