Použité suroviny receptu Italská roketová polévka:
1 cibule
| 1 lžíce másla
| 250 g rokety
| 300 g krémového sýra (může být s příchutí česneku nebo bylinek)
| 1 litr zeleninového vývaru (z kostky)
| 50 g šunky
| citronová šťáva
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Italská roketová polévka:
Cibuli pokrájíme nadrobno a necháme na másle zesklovatět, přidáme očištěnou a na nudličky nakrájenou roketu (trochu si však ponecháme stranou na ozdobu) a chvilku podusíme. Pak vložíme sýr, a když se roztaví, zalejeme vývarem a 10 minut povaříme. Nakonec polévku rozmixujeme, ochutíme šťávou, pepřem a solí. Na talíři ozdobíme nudličkami opečené šunky a roketou.
Fotky receptu Italská roketová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!