6-8 ks kuřecích stehen
| 4 lžíce olivové pasty
| olivový olej na pečení
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Italská stehýnka:
1. Maso příčně nařízněte a do řezů vetřete olivovou pastu. Řezy můžete spíchnout párátkem.
2. Troubu předehřejte na 220 ˚C (horkovzdušnou na 200 ˚C). Kuřecí stehýnka potřete olivovým olejem a pečte dvacet minut, až kůže zezlátne. Po deseti minutách obraťte.
3. Vypněte troubu a nechte maso ještě deset minut dojít. Italská stehýnka podávejte horké, vlažné nebo vychladlé, nejlépe s křupavým chlebem a spoustou barevného salátu.
Fotky receptu Italská stehýnka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!