Použité suroviny receptu Italská zeleninová polévka s masem:
200 g libového předního hovězího masa
| 1,6 l vody
| 5 kuliček pepře
| 2 kuličky nového koření
| 30 g mrkve
| 2 lžíce sterilovaného hrášku
| 30 g celeru
| 20 g petržele
| kousek cibule
| sůl, pažitka
Postup přípravy receptu Italská zeleninová polévka s masem:
Maso vložíme do studené osolené vody, přivedeme do varu a vaříme velmi mírným varem asi 1 hodinu. Pak přidáme koření, kořenovou zeleninu a cibuli. Měkké maso a zeleninu pokrájíme na kostičky, rozdělíme na talíře, přidáme ohřátý a ocezený hrášek, pokrájenou pažitku a vše zalijeme vařícím procezeným vývarem.
Fotky receptu Italská zeleninová polévka s masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!