Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Italské telecí medailónky

fotka Italské telecí medailónky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Italské telecí medailónky:

8 telecích medailónků ze stehna  |  pepř  |  olej  | 20 g másla  |  sůl  |  čerstvá bazalka  | 8 plátků sýra  | 150 ml slehačkové smetany  | 100 ml koňaku

Postup přípravy receptu Italské telecí medailónky:

Maso umyjeme, osušíme a opepříme. Na pánvičce rozehřejeme olej s máslem, vložíme maso a prudce opečeme z obou stran. Pak maso vybereme, osolíme, posypeme posekanou bazalkou, přikryjeme plátkem sýra a dáme do ohňovzdorné mísy. Vložíme do trouby a zapečeme. Do výpěku z masa vlijeme smetanu, koňak, sůl, pepř a krátce povaříme. Medailónky podáváme polité omáčkou, jako přílohu podáváme brambory nebo rýži.


Fotky receptu Italské telecí medailónky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italské telecí medailónky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !