Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Italské telecí medailónky

fotka Italské telecí medailónky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Italské telecí medailónky:

8 telecích medailónků ze stehna  |  pepř  |  olej  | 20 g másla  |  sůl  |  čerstvá bazalka  | 8 plátků sýra  | 150 ml slehačkové smetany  | 100 ml koňaku

Postup přípravy receptu Italské telecí medailónky:

Maso umyjeme, osušíme a opepříme. Na pánvičce rozehřejeme olej s máslem, vložíme maso a prudce opečeme z obou stran. Pak maso vybereme, osolíme, posypeme posekanou bazalkou, přikryjeme plátkem sýra a dáme do ohňovzdorné mísy. Vložíme do trouby a zapečeme. Do výpěku z masa vlijeme smetanu, koňak, sůl, pepř a krátce povaříme. Medailónky podáváme polité omáčkou, jako přílohu podáváme brambory nebo rýži.


Fotky receptu Italské telecí medailónky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Italské telecí medailónky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !