Použité suroviny receptu Italské vepřové panenky s čočkou:
220 g čočky
| 600 g vepřové panenky
| 100 g slaniny
| 1 lžice oleje
| 1 cibule
| dle chuti: koření na zvěřinu
| dle potřeby: strouhanka
| dle chuti: ocet
| dle chuti: sůl a pepř
| dle potřeby: máslo na vymazání formy
Postup přípravy receptu Italské vepřové panenky s čočkou:
Čočku uvařte do měkka, vepřovou panenku nakrájejte na malé medailonky nebo kolečka. Okořeňte "divokým kořením" a na drobně nakrájené slanině je rychle opečte. Medailonky vyndejte a do výpeku přidejte nakrájenou cibuli a uvařenou čočku. Osolte, opepřete a okyselte octem. Zapékací mísu vymažte máslem a vysypte strouhankou. Na část čočky dejte maso, na ně znovu vrstvu čočky a krátce zapečte.
Fotky receptu Italské vepřové panenky s čočkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!