Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablečná bábovka (bio)

fotka Jablečná bábovka (bio)
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jablečná bábovka (bio):

450 g jablek bez jadřinců  | 375 g bílého jogurtu  | 300 g špaldové nebo pohankové krupice  | 230 g třtinového cukru  | 150 ml slunečnicového oleje  | 3 vejce  | 1 lžíce skořice  |  strouhaný kokos na vysypání formy  |  olej

Postup přípravy receptu Jablečná bábovka (bio):

Jablka (z naší zahrádky) nastrouháme nahrubo či najemno. Přidáme cukr, krupici a skořici. Žloutky ušleháme s olejem, jogurtem a vmícháme k jablečné směsi. Vyšleháme bílky (rada - do bílků přidám trochu soli a cukru, sníh je pevnější) a vmícháme do těsta. Směs nalijeme do olejem vymazané a kokosem vysypané formy na bábovku. Pečeme při 175 C asi 45 minut. Bábovku vyklopíme ještě horkou na tác, necháme zcela vychladnout a podáváme. Suroviny nakupuji v biopotravinách !!!


Fotky receptu Jablečná bábovka (bio):

Jablečná bábovka (bio)
Jablečná bábovka (bio)
Fotky vložil: IvaHnilda 
Hodnocení receptu Jablečná bábovka (bio)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !