Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečné plátky v hedvábném županu

fotka Jablečné plátky v hedvábném županu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Jablečné plátky v hedvábném županu:

4 ks jablko  |  olej na smažení  |  ledová voda  | 50 g med  | 70 g cukr  | 2 lžíce olej  | 125 ml voda  | 1 dl voda  | 1 ks vejce  | 125 g hladká mouka

Postup přípravy receptu Jablečné plátky v hedvábném županu:

V míse smícháme mouku, vejce a vodu. Vypracujeme hustší těsto. Jablka oloupeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na tenčí plátky. Každý plátek namočíme v těstíčku.

Připravené jablečné plátky v těstíčku osmažíme v rozpáleném oleji a osmažené je dáme okapat na ubrousek.

Připravíme si sirup. V malém rendlíku rozehřejeme olej, vodu a cukr. Ohříváme asi 5 minut na nízkém plameni, než se cukr rozpustí. Nakonec přidáme med a vaříme do zhoustnutí.

Jablečné plátky máčíme v sirupu, poté je ponoříme do ledové vody, kde je necháme několik vteřin, a okapané je přendáme na servírovací mísu.






Fotky receptu Jablečné plátky v hedvábném županu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečné plátky v hedvábném županu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !