Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablečný drobenkový koláč.

fotka Jablečný drobenkový koláč.
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jablečný drobenkový koláč.:

Drobenka:  | 1 1/2 dl hladké mouky  | 1/2 dl ovesných vloček  | 3 lžíce moučkového cukru  | 100 g másla  | Náplň:  | 3 - 4 jablka  | 2 lžíce hnědého cukru  | 1 lžička mleté skořice

Postup přípravy receptu Jablečný drobenkový koláč.:

1. Předehřejte troubu na 225 C a nejprve si připravte drobenku: rychle promíchejte mouku, ovesné vločky, cukr a máslo. Nejjednodušší je použít kuchyňský robot.
2. Oloupejte jablka, vykrojte z nich jádřince a zbytek jablek nakrájejte na větší kusy či na plátky.
3. Vymažte nádobu na pečení a vyložte ji jablky.
4. Jablka posypte hnědým cukrem a skořicí. Úplně nahoru nasypte drobenku.
5. Jablečný drobenkový koláč pečte v troubě na prostředním roštu 20 - 25 minut, dokud jablka nezměknou a drobenka nezezlátne. Koláč podávejte ještě teplý.


Fotky receptu Jablečný drobenkový koláč.:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablečný drobenkový koláč.
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !