Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka v červeném víně

fotka Jablka v červeném víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Jablka v červeném víně:

40 ml calvadosu  | 2 vanilkové cukry  | 400 ml smetany ke šlehání  | 1 l suchého červeného vína  | 3 celé skořice  | 6 jablek  | 100 g želírovacího cukru

Postup přípravy receptu Jablka v červeném víně:

Víno, želírovací cukr a skořici povaříme nezakryté asi 8 až 10 minut.
Celá jablka oloupeme, avšak ponecháme jim stopky. Za ty je vložíme do vína a vaříme čtvrt hodiny.
Poté je vyjmeme a necháme okapat. Vinný vývar svaříme na konzistenci sirupu. Jablka vložíme do mísy a zalijeme sirupem. Přiklopíme a na 12 hodin dáme do ledničky odležet.
Smetanu ušleháme do tuha. Zvolna přisypáváme cukr a nakonec vmícháme calvados.
Jablka v červeném víně podáváme s ochucenou šlehačkou, kterou podáváme k jablíčkům zvlášť.


Fotky receptu Jablka v červeném víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka v červeném víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !