Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablka v karamelu

fotka Jablka v karamelu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jablka v karamelu:

70 dkg jablek  | 2 vejce  | 5 lžic hladké mouky  | 30 dkg cukru  | 3 naběračky vody  | 1 lžíce oleje  |  olej na smažení, voda

Postup přípravy receptu Jablka v karamelu:

Jablka oloupeme, nakrájíme na osminky a vykrojíme jáderník. Kousky obalíme v těstíčku z mouky, vajec a vody. Osmažíme do zlatova. Na rozpálenou pánev dáme cukr, zalijeme vodou, kterou odpařujeme za stálého míchání až získáme světlý karamel. Do něj potom vhodíme usmažená jablka, spojíme s karamelem a horké podáváme.


Fotky receptu Jablka v karamelu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablka v karamelu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !