Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.01. 2025
Dnes má svátek Vladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablková kolečka

fotka Jablková kolečka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jablková kolečka:

3 velká jablka  | 100 g mouky  | 1,5 dl mléka  | špetka soli  |  citronová šťáva  | 5 dl olivového oleje  |  práškový cukr

Postup přípravy receptu Jablková kolečka:

Do mísy vložíme mouku, sůl, vejce a mléko a vše spolu dobře promícháme. Necháme chvíli odležet. Mezitím oloupeme jablka, odstraníme jádřince a jablka nakrájíme na centimetr silné plátky. Pokropíme je citrónovou šťávou, aby nezhnědly. V hlubší pánvi rozehřejeme olivový olej. Jablka namáčíme do připravené směsi a poté je smažíme po obou stranách v oleji. Osušíme je na papírové ubrousku, posypeme práškovým cukrem a ihned podáváme.
Tip: Pro dospělé je možné připravit obměnu tohoto dezertu s alkoholem. Plátky jablka namáčíme asi hodinu před pečením v oblíbeném alkoholu (koňak, rum nebo italská grappa), nebo ve směsi na obalování nahradíme mléko světlým pivem. Do těstíčka lze přidat také špetku šafránu, který jablkům dodá nezvykle pikantní příchuť.


Fotky receptu Jablková kolečka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablková kolečka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !