Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 11.05. 2025
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablková mísa se šlehačkou

fotka Jablková mísa se šlehačkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jablková mísa se šlehačkou:

200 g sucharů  | 1 lžíce másla  | 1 kg jablek  | 3 lžíce citronové šťávy  | 75 g cukru  | 20 ml hořkého likéru  | 250 ml smetany ke šlehání  | 1 balení vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Jablková mísa se šlehačkou:

Suchary vložíme do mikrotenového sáčku a rozdrtíme s pomocí válečku na nudle. Máslo rozehřejeme v teflonové pánvi, na něm opražíme rozdrcené suchary a necháme v pánvi vychladnout. Jablka omyjeme a osušíme. Až na jeden plod oloupeme, zbavíme jádřinců a dužinu nakrájíme na kostičky. Dusíme spolu s citronovou šťávou, cukrem, hořkým likérem a 75 ml vody asi 15 minut. Suchary s jablky navrstvíme do mísy. Smetanu s cukrem ušleháme dotuha a rozdělíme na dezert. Můžeme ozdobit zbylým jablkem.


Fotky receptu Jablková mísa se šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablková mísa se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !