Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.09. 2024
Dnes má svátek Jeroným
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jablkové hrudky

fotka Jablkové hrudky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jablkové hrudky:

trocha hladké mouky  | trocha cukru moučka  |  máslo  | trocha kakaa  | těsto  | 1 lžička skořice  | 2 lžíce citr. šťávy  | 500 g jablek  | 2 lžičky vanilkového cukru  | 300 g hrubé mouky  |  vejce

Postup přípravy receptu Jablkové hrudky:

Jablka očistíme a nastrouháme. Dáme do mísy, kde jablka zasypeme hrubou moukou. Přidáme mletou skořici a vanilkový cukr. Směs necháme dvě hodiny odležet. Po dvou hodinách přidáme ke směsi vejce a šťávu z citronu.

Ve větším hrnci dáme vařit vodu. Z připravené směsi tvoříme lžičkou hrudky, které obalujeme v hladké mouce a házíme do jemně vroucí vody. Když všechny hrudky vyplavou, scedíme je a necháme okapat.

V malém kastrůlku si zpěníme máslo.

Připravené jablkové hrudky dáme na talíř, polijeme máslem, posypeme cukrem, kakaem a můžeme podávat.


Fotky receptu Jablkové hrudky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové hrudky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !