Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.06. 2024
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkové medailonky se šunkovou pěnou

fotka Jablkové medailonky se šunkovou pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Jablkové medailonky se šunkovou pěnou:

jablka  | 250 g šunky  | 50 g másla  | 1 dl smetany ke šlehání  |  sůl, pepř, křen, petrželka  |  citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Jablkové medailonky se šunkovou pěnou:

Jablka oloupeme, nakrájíme na tlustší plátky, střed vypíchneme a jen krátce podusíme v mírně okyselené vodě. Vyjmeme, necháme okapat a vychladnout. Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme velmi jemně umletou šunku, potřebné množství tekuté smetany, podle chuti sůl a mletý pepř a dobře našleháme. Na talířky rozdělíme kroužky jablek, na ně ozdobně nastříkáme šunkovou pěnu, posypeme strouhaným křenem a ozdobíme petrželkou. Podáváme jako předkrm nebo součást studené mísy.


Fotky receptu Jablkové medailonky se šunkovou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové medailonky se šunkovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !