Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.05. 2021
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jablkové řezy z Řecka

fotka Jablkové řezy z Řecka
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Jablkové řezy z Řecka:

4 balíčky sušenek  | 1 kg jablek  | 40 g Hery  | 2 lžíce meřuňkového džemu  | 50 g lískových oříšků  | 50 g hrozinek  | 1/8 l šlehačky  | dle chuti: citronová šťáva  | dle chuti: zavařené višně  | dle chuti: med

Postup přípravy receptu Jablkové řezy z Řecka:

Na alobal naklademe sušenky v řadách po 5 kusech a jemně potřeme džemem. Na to dáme nastrouhaná jablka smíchaná s medem, mletými oříšky, hrozinkami a citronovou šťávou, na to položíme vrstvu sušenek a druhou část náplně. Nakonec přikryjeme vrstvou sušenek. Pevně zabalené dáme ztuhnout do chladničky. Před podáváním ozdobíme šlehačkou a višněmi.


Fotky receptu Jablkové řezy z Řecka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkové řezy z Řecka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !