Použité suroviny receptu Jablkový chlebíček s mandlovými lupínky:
6 bílků
| 200 g přírodního krupicového cukru
| 200 g polohrubé mouky
| 1 lžička prášku do pečiva
| 125 g tuku (Hera)
| 200 g jablek
| 1 čokoládová poleva
| mandlové lupínky
Postup přípravy receptu Jablkový chlebíček s mandlovými lupínky:
Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Smícháme cukr, polohrubou mouku s práškem do pešiva, rozpuštěný tuk, jablka nastrouhaná na hrubo a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na biskupský chlebíček a dáme péct do trouby. Pečeme asi při 180°C, 30 minut. Po upečení a zchladnutí vyklopíme chlebíček z formy, polijeme polevou a posypeme mandlovými lupínky. Necháme ztuhnout.
Fotky receptu Jablkový chlebíček s mandlovými lupínky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!