Použité suroviny receptu Jablkový koláč s mléčným krémem:
jablka
| 500 g hladké mouky
| 250 g másla
| 50 g cukru
| 4c l oleje
| 1 dcl vody
| špetka soli
| Mléčný krém:
| 2 vejce
| 4 lžíce cukru
| 2 sklenky mléka
Postup přípravy receptu Jablkový koláč s mléčným krémem:
Z ingrediencí zpracujeme těsto. Na vymazaný a vysypaný plech ho rozložíme a poklademe na něj jablka pokrájená na tenké plátky, přelijeme mléčným krémem a pečeme při teplotě 180 °C.
Mléčný krém: Vejce utřeme s cukrem a pomalu přidáme mléko. Na mírném ohni stále šleháme, dokud nám krém nezhoustne.
Fotky receptu Jablkový koláč s mléčným krémem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!